Укр Рус
Про бренд
Каталог чохлів
УстановкаКупити чохли Контакти

Догляд за чохлами MW Brothers

Дивіться

Новини

Статті

Огляди

15.09.2018
Всім привіт!
Дана стаття про те, як доглядати за чохлами і як їх очистити від забруднень.
Рано чи пізно, але кожен з нас стикається з тим, що салон пора очистити.  З різних причин, будь-то серйозне забруднення або просто прийшов час. Як не крути, автомобіль, точніше салон, збирає дуже багато пилу і прибирання салону – це, як мінімум, корисно, мова йде про вологе прибирання.
Вологе прибирання має на увазі під собою чистку салону за допомогою води і хімії (піни для очищення і тп). Давайте розглянемо за серіями чохлів MW Brothers всі варіанти і рекомендації з очищення.
Наша компанія виготовляє три лінійки  чохлів:
- Premium - 50% на 50%, еко-шкіра+ авто-тканина
- Dynamic – 75% еко-шкіра + 25% миючі авто-тканини
- Leather – 75% еко-шкіра + 25% Алькантара

У всіх серіях ми використовуємо німецьку еко-шкіру, до якої є дуже докладний опис по експлуатації від німців. Вони вказують, що даний матеріал не вимагає ніякого особливого догляду -  просто вологе прибирання і цього досить. Тобто жодне молочко для шкіри або кондиціонер для шкіри цьому матеріалу не потрібні! Звичайна волога мікрофібра   -  протерли, висохло і матеріал став чистим.
Центральна вставка, будь-то Алькантара або автотканина, чиститься за одним принципом.
Нижче наведемо кілька прикладів забруднень і способів очищення:
Перший варіант забруднення.  Центральна вставка (місце посадки) -  її забруднити просто і плями на ній можуть залишитися. Будь-яку пляму за логікою краще не втирати, а висмоктувати за допомогою хімчистки. З досвіду експлуатації нашої продукції можу сказати наступне:  якщо ваші чохли просто трохи в пилу або є мінімальні плями, або просто є бажання освіжити салон, тоді можна не знімаючи чохли з сидінь, за місцем на будь-якый мийці-хімчистці, нанести піну на крісла і за допомогою мокрого пилососа все пропилососити, мова йде про пилосос, який призначений для хімчистки, і повинен розпорошувати воду і її засмоктувати.
При малих забрудненнях цей варіант рятує без проблем! Перевірено !
При цьому чохли залишаються злегка вологі і в жарку погоду за годину висихають повністю. Тканина  стає, как нова  (маю на увазі колір). АЛЕ! Робити таке прибирання краще і правильніше  в теплу пору року  - літо, пізня весна або рання осінь.  По морозу таке робити категорично не можна!
Другий варіант забруднення – складний.  Розлили щось липке або щось, що має дуже різкий запах. В цьому випадку чохли потрібно зняти, так як рідний салон може прийняти на себе запахи або плями і тоді вивести буде складно. У цьому випадку часто запитують чи можна прати чохли в машинці-автомат, наша відповідь – НІ Жоден виробник авто-матеріалів ніде не пише, що шкірозамінник можна прати в машинці, ми схиляємося до того ж. Краще в цьому випадку зняти чохли.  Якщо забруднення потрапило до рідного салону, тоді  його потрібно відхімчистити, а ось сам чохол випрати вручну в ванні або тазу. Хімію можна використовувати практично будь-яку, підійде порошок звичайний або рідкий, абсолютно будь-який засіб для прання одягу або килимів. Температура води рекомендована 30-40 градусів
Замочили, простягали, обполоскали до чистої води - 3-4 рази ополіскування буде більш ніж достатньо.
Добре висушити і встановити на місце.

Знову повторююсь, з досвіду – якщо на чохлах є пара маленьких  плям, знімати їх не потрібно, а за місцем в теплу пору року очистити на хімчистці.
Знімати і глобально прати потрібно тільки в разі надзвичайної ситуації - розлили молоко, пляшку коли і т.п.
Сподіваюся дана стаття допоможе вам у вирішенні вашого питання.
Всього найкращого!



Читати інші новини...

Задати питання
Ім'я:*
Телефон:*
E-mail:*
Текст повідомлення:
У вашому кошику
Корзина пуста